SELAMAT DATANG KE
K SYNERGY SOLUTIONS

Di K Synergy Solutions, kami mengutamakan pada penjagaan pelanggan dan memberikan nilai kepada dan untuk pelanggan.
Terutama memberi tumpuan kepada pelanggan di Malaysia dan Kemboja, menyediakan penyelesaian dan produk bermutu kepada syarikat terkemuka.
Kami juga berusaha untuk menjadi syarikat pengedaran terbesar untuk Malaysia dan Kemboja, memperolehi produk dari seluruh dunia.

Kami gemari apa yang kami lakukan dan ingin anda berjaya.


KSS adalah salah satu syarikat pengedaran terbesar di Malaysia dan Kemboja, memperoleh produk dari seluruh dunia. Syarikat ini terdiri daripada pakar-pakar perhotelan yang beragam dan bersemangat yang terdiri daripada industri terbaik dan cemerlang dari seluruh dunia.
Ringkasnya, kami gemari apa yang kami lakukan dan ingin anda berjaya.
Rakan kongsi digabungkan dari Singapura, Malaysia dan Kemboja yang bervariasi dari industri lapangan yang berbeza. Walaupun dengan pengalaman industri yang berbeza, setiap orang mempunyai satu tujuan untuk mencapai kejayaan syarikat.
Syarikat ini terdiri daripada rakan kongsi yang hebat dari pengalaman luas dalam bidang perniagaan, analitik pasar, industri makanan dan minuman dan teknologi.
Kami bekerjasama dengan kepemimpinan eksekutif kemitraan yang muncul dan mapan untuk membantu mereka mendorong pertumbuhan, mengoptimumkan prestasi, dan memaksimumkan nilai perusahaan.
Kami menggunakan pendekatan pengembangan konsep baru kolaboratif yang menghubungkan visi pelanggan kami dengan pengalaman, kepakaran dan pengetahuan kami yang mendalam mengenai pasaran yang kompetitif. Sama ada pelanggan kami mengembangkan konsep yang dapat ditingkatkan untuk pertumbuhan atau operasi satu unit, tujuan kami adalah untuk memahami sepenuhnya objektif pelanggan kami untuk membantu mereka membuat jenama yang sesuai, yang dapat dihubungkan dengan tetamu, mempunyai perbezaan persaingan dan menawarkan permodelan yang dapat dilaksanakan.

Mobirise

Caroma

Pertanaman Halia secara semula jadi dan diisar menjadi serbuk.
Buatan Malaysia.
TIADA Herbisida - Tanaman halia ditutup dengan beg plastik untuk mengelakkan rumpai. 
Tiada racun perosak kimia. 

Mobirise

6 to 12 Kofi Bijian

Campuran dan panggangan khas dari Malaysia.
Perpaduan kofi Tropika berkualiti tinggi, yang dipilih dari rangkaian kepakaran kami.
Campuran kofi yang direka dengan baik adalah apabila anda menyelesaikan secawan dan menginginkan secawan lagi. 

Mobirise

Produk Lain

Bahan-bahan terpilih khas untuk kesihatan anda.
Perisa Terbaik untuk kenikmatan sekeluarga dan rakan-rakan.
Kawalan kualiti memastikan kepuasan pelanggan. 

© Copyright 2021 K Synergy Solutions - All Rights Reserved